vrijdag 28 januari 2011

Redlight district in de politiek

door Cor Stoker


Wie de laatste jaren de media volgt kan zich alleen maar verbazen, want wat er ook gebeurt, of het nu om een ramp gaat, financiële markten, valuta, brand of wat dan ook, keer op keer worden we in slaap gesust met vooral nietszeggende optimisme dat zichzelf tegenspreekt.

Laten we beginnen met het item PVV, die partij is de onderbuik van Nederland geworden, alles wat maar slecht is komt op hun bordje terecht en de kiezer zou beter moeten weten, althans dat is wat de  politici en hun trawanten bij media en organisaties hen verweten.

maandag 17 januari 2011

Boycot Egypte!

INGEZONDEN - Het Vrije Volk

Christenen hebben het in islamitische landen al eeuwenlang zeer zwaar te verduren! In alle islamitische landen worden zij gediscrimineerd, tegengewerkt en steeds vaker zijn zij het slachtoffer van wreedheden. Onlangs kwam de koptische gemeenschap in Egypte in het nieuws door de lafhartige aanslag op een koptische kerk in Alexandrië, maar feit is dat dergelijke gebeurtenissen dagelijks schering en inslag zijn. We horen er hier in het Westen, dankzij de multiculturalisten, zo weinig over.


zondag 9 januari 2011

Bubbels, zeepbellen, schuim van het land

door Cor Stoker

Het nieuwe jaar is weer begonnen, menigeen dronk bubbels, schoot een vermogen aan vuurwerk en maakte zich GEEN zorgen om het milieu, luchtkwaliteit en wat we inademden of hoe dier en kind angstig wegkropen vanwege het lawaai, niettemin wens ik u allen een voorspoedig en vooral gezond 2011.

Laten we eens kijken waarmee het nieuwe jaar ons al verraste, of was het verassen, want in Moerdijk was een enorme chemische brand, vette dikke rookwolken trokken over het land, honderden waren betrokken bij het beheersen van deze calamiteit, de nachtmerrie was, dat ook een vlakbij gelegen ander opslagbedrijf de lucht in zou gaan, dus alle hens aan dek.